Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN


BESTELLEN & BETALEN


V: Hoe bestel en betaal ik de producten?
A: Onze webshop is 24/7 bereikbaar, je kunt op elk moment rondkijken en producten aan je winkelwagen toevoegen. Als je alle producten hebt uitgekozen, klik je op de knop ‘afrekenen’. Als je nog geen account bij ons hebt, moet je eerst je account instellen om door te gaan naar de betaling. 

In het betaalgedeelte kun je aangeven voor welke data je de producten nodig hebt en hoe je wilt betalen. Als je kiest voor ‘betalen bij afhalen’, neem dan de factuur mee zodat we de bestelling sneller kunnen afhandelen. 


V: Geldt er een minimum bedrag voor bestellingen?
A: Ja, het minimale bedrag voor producten is € 100,- exclusief bezorgkosten. 


V: Wat is het doel van de borg die ik moet betalen?

A: Je betaalt een procentuele aanbetaling die zal worden gebruikt voor reparatie of vervanging in het geval producten beschadigd, kapot, incompleet, verloren of gestolen zijn. Wanneer de reparatie- of vervangingskosten hoger zijn dan de borgsom, brengen wij extra kosten in rekening. Op de factuur vind je de vervangingswaarde van elk product.


V: Kan ik reserveren?

A: Nee, het is niet mogelijk om de items te reserveren, wanneer de betaling heeft plaatsgevonden zijn de items voor je gereserveerd.


V: Hoelang kan ik de producten huren?

A: Je kunt de producten zo lang huren als je wilt. Afhankelijk van de periode hanteren wij verschillende tarieven voor het verstrijken van tien, twintig of dertig dagen. Voor evenementen in het weekend huur je de producten voor het hele weekend (maar betaal je voor één huurdag).


V: Kan ik mijn bestelling wijzigen?
A: Ja, je kunt je bestelling 30 dagen of meer voor aanvang van de huur wijzigen. Wij geven geen geld terug, maar houden het bestede bedrag als een tegoed.


V: Kan ik mijn reservering of bestelling annuleren?

A: Nee, het is niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Het bestede bedrag hou je al een tegoed, welke je op een ander moment kan gebruiken.


SCHADE & VERLIES

V: Wat gebeurt er als een gehuurd product beschadigd of verloren raakt?

A: Je bent verantwoordelijk voor het retourneren van alle gehuurde producten in de oorspronkelijke staat zoals deze zich bevonden toen ze aan je werden verhuurd. Wanneer een product beschadigd is, ben je verantwoordelijk voor de reparatie of, indien reparatie niet mogelijk is, de vervangingskosten. De vervangingsvergoeding is ook van toepassing op zoekgeraakte producten. Vervangingskosten zijn gebaseerd op de huidige winkelwaarde en zijn op aanvraag beschikbaar.


V: Is er een verzekering die schade of verlies dekt?

A: Ja, we hebben een uitgebreide verzekering die reparatie van beschadigde producten en vervanging bij verlies of diefstal dekt. Je kunt deze verzekering afsluiten bij het afronden van je bestelling. Lees hier de voorwaarden.


LEVERING EN RETOUR 

V: Waar kan ik mijn gehuurde producten laten bezorgen?
A: Wij leveren onze producten door heel Europa. Houd er rekening mee dat op product en locatie gebaseerde bezorgkosten van toepassing zijn en vooraf moeten worden overeengekomen en betaald. 

V: Kan ik de producten die ik wil huren ophalen?
A: Ja*, u kunt de gehuurde producten ophalen in ons magazijn in Amstelveen, Nederland. Het magazijn is gevestigd aan de Afmijnstraat 24, 1187 ZZ Amstelveen, en is voor afhalen geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.30.
*Sommige producten kunnen niet worden opgehaald en kunnen alleen worden afgeleverd door My Greatest Rentals en kunnen alleen door My Greatest Rentals ter plaatse worden gemonteerd en gedemonteerd. Indien dit van toepassing is dan staat dit vermeld bij het product.


V: Kunnen jullie de producten na mijn huurperiode ophalen op de locatie?
A: Ja*, we kunnen de gehuurde producten op elke locatie in Europa ophalen. Houd er rekening mee dat op product en locatie gebaseerde bezorgkosten van toepassing zijn en vooraf moeten worden overeengekomen en betaald.
* Sommige producten kunnen niet worden opgehaald en kunnen alleen worden afgeleverd door My Greatest Rentals en kunnen alleen door My Greatest Rentals ter plaatse worden gemonteerd en gedemonteerd. Indien dit van toepassing is dan staat dit vermeld bij het product.

V: Hoe worden gehuurde producten geleverd?
A: Wij leveren alle gehuurde producten schoon, in hun beste staat en in een geschikte beschermende verpakking. Je tekent voor ontvangst van de producten in de vorm waarin ze zich bij je bevinden. Op het door jou ondertekende leveringsformulier is een speciale plek voor afgesproken opmerkingen en opmerkingen over de gehuurde producten.

V: Hoe retourneer ik de gehuurde producten?
A: Je retourneert de gehuurde producten in dezelfde staat waarin je ze hebt ontvangen, inclusief de geschikte verpakking. Alle producten worden geacht schoon, compleet en onbeschadigd geretourneerd te worden. Je gehuurde producten worden bij inname geïnspecteerd en afgetekend door een deskundige.

V: Kunnen de producten ook door jullie worden schoongemaakt?
A: Ja, wij hebben een schoonmaakdienst en maken de gehuurde producten voor je  schoon. Je kunt deze schoonmaakservice afnemen bij het afronden van je bestelling. De kosten van deze service variëren per product en volume en worden door ons systeem berekend. De voorwaarden van de schoonmaakservice kunt je hier lezen.

STYLE MATCH & SETUP

V: Kunt u mij helpen de juiste producten te kiezen?
A: Ja, we hebben stylisten die je daarbij kunnen helpen. Je kunt ons online formulier gebruiken om ons meer te vertellen over je evenement en wensen. Een stylist neemt contact met je op en helpt je bij het matchen van je wensen.

V: Hebben jullie een installatieservice?
A: Nee, het is niet mogelijk te helpen bij het opzetten van de gehuurde producten op de locatie.