Refund policy

ANNULEREN

Let op! Bedenktijd en herroepingsrecht zoals van toepassing op de online aankoop van producten is niet van toepassing op verhuur van zaken. Hiervoor geldt:

Bij het plaatsen van een bestelling is door beide partijen overeengekomen dat de gehuurde zaken op de door huurder opgegeven dag(en) en tijden beschikbaar zijn voor huurder. De gehuurde zaken worden dan conform bestelling opgehaald of gebracht. 

Annuleren van deze overeenkomst met recht op volledige terugbetaling (100%) van het reeds betaalde bestelbedrag kan tot 14 dagen voor het ingaan van de overeengekomen huurperiode. Annuleren tot 7 dagen voor het ingaan van de overeengekomen huurperiode kan met recht op 50% terugbetaling van het bestelbedrag. Annuleren tot 1 dag voor het ingaan van de opgegeven huurperiode geeft alleen recht op terugbetaling van eventuele bezorgkosten. Het recht op terugbetaling van eventuele bezorgkosten vervalt als de bezorging al onderweg is.


Een annulering is alleen geldig als deze voldoet aan de onderstaande procedure.


PROCEDURE & TERUGBETALING

Een bestelling annuleren kan alleen per mail naar info@mygreatestrentals.com o.v.v. annuleren bestelling. De email is voorzien van het bestelnummer en de naam waarop de bestelling geplaatst is. Pas nadat een annulering door ons is bevestigd is deze doorgevoerd. Terugbetaling, indien van toepassing, zal binnen 72 uur plaatsvinden.